fbpx

Vizija

Naša vizija je osnaživanje i podrška mladim ljudima da donose odgovorne, razumne i dugoročno isplative odluke u vezi sa njihovom karijerom i postanu prepoznatljivi u globalnom i dinamičnom svijetu današnjice.

Misija

Kako bismo osigurali kvalitetne rezultate, mi ronimo dublje u ličnost svakog našeg klijenta, loveći vještine koje odgovaraju poslu za koji su se opredijelili. To nam pomaže u prepoznavanju njihovih vrijednosti, zahvaljujući čemu povećavamo njihove šanse na tržištu rada pred svim mogućim poslodavcima.

I mi smo nekad bili na tvom mjestu. Sada pomažemo mladim ljudima da shvate da je proces traženja posla mnogo više od pukog i nasumičnog prijavljivanja, i da nauče da donose odgovorne odluke po pitanju svoje karijere.

Bojana Perović

Oduvijek sam voljela da upoznajem nove ljude!

Od svoje 18-te godine, kada sam prvi put napustila svoje „rodno gnijezdo“, upoznavanje sa novim ljudima, kulturama i jezicima, umrežavanje i timski rad za mene postaju duševna hrana. Putovala sam, čitala, istraživala i stvarala nova poznanstva. Zahvaljujući velikom broju konekcija, uspješno sam pomagala drugim ljudima da se zaposle i da ostvare svoj san, a onda sam jednog dana shvatila:

JA TO ŽELIM DA RADIM DO KRAJA SVOG ŽIVOTA.

Ja sam Bojana Perović, osnivač i izvršni direktor agencije Minuta Consulting.

Kao eksterni saradnik agencija za zapošljavanje iz inostranstva stekla sam obimna znanja o tome šta je to što poslodavci traže kod kandidata, šta vole da vide u CV-u, na koji način se oglašavaju, ko su idealni kandidati, šta vole da čuju prilikom intervjua… Sada, ta znanja koristim da bih pomogla drugima u pronalaženju posla. I, moram priznati, osjećaj je divan!

Brend “Minuta do posla” veoma brzo je postao prepoznatljiv, a mladi ljudi iz Crne Gore i regiona počeli su da nam ukazuju svoje povjerenje. Od oktobra 2017-te godine Minuta posluje pod krovom IPC Tehnopolis, gdje su njene vrijednosti, vizija, misija i sama ideja prepoznati kao interesantni, zahvaljujući čemu je dobila infrastrukturnu podršku Tehnopolisovog biznis inkubatora.

Moj moto glasi: Karijera koja obećava započinje odlukom da investiraš u sebe.

Ja sam tu odluku davno donijela. A ti?

Email: office@minutadoposla.com

Copyright © 2018. MINUTA DO POSLA / All rights reserved.