fbpx
178

resumes revamped in our workshop

132

optimized LinkedIn profiles

96

successful interview coachings

226

candidates placed all around the world

JOB SEARCH HAS NEVER BEEN EASIER!

Especially if you have the right mentor who will help you build skills you need to find the right job opportunity, learn how to network with success and get to the job interview.

If you are reading this, it means you are on the right path to learn how to afford yourself the career you deserve.
Minuta is a career consulting agency, which offers professional resume and cover letter writing services, LinkedIn profile creation and optimization, job interview coaching and career counseling.

Other than that, we cooperate with a large number of recruitment agencies, in order to help our empowered candidates to land a job in Montenegro, UAE, Germany, Malta, Italy and China.

CONTACT US IF:

You are looking for a job abroad

(in Hospitality, Sales, IT and Marketing)

You don’t have a LinkedIn profile

(it’s like you’re invisible)

You want to brand yourself

(and get recognized by what you do)

Your resume doesn’t rock

(and looks like any other)

You are actively applying for jobs

(but you never get a response)

You’re applying for US visa

(and need help with your online application)

I HAVE A JOB I LOVE. HOW ABOUT YOU?

Bojana Perović

CEO / Career

_______

Specialist in business psychology and management

**** TESTIMONIALS ****

What others say about us…

Ne nalazim riječi da opišem koliko sam zahvalna za sve što ste vi ljudi iz “Minute do posla” uradili za mene! Hvala vam što ste bili dostupni i što ste bili moja podrška u bilo koje doba dana, i za radost koju smo podijelili kada sam dobila posao. Sada, nakon 16 mjeseci u hotelu “Sheraton Grand Dubai”, mogu samo da kažem da ste me izveli na pravi put, i da svi savjeti koje sam od vas dobila predstavljaju neprocjenljivu vrijednost za moju buduću karijeru. Još jednom, HVALA VAM ZA SVE! Puno sreće u daljem radu”

Anka Bakrač (23)Recepcioner u hotelu “Sheraton Grand Dubai”

Provodim se fenomenalno u Njemačkoj! Nisam mogla ni da zamislim da ću biti ovoliko srećna u životu! Hraniteljska porodica je puna podrške za mene, i veoma su ljubazni. Putujemo mnogo i otkrivamo zajedno nove predjele. Tretiraju me kao člana porodice, i čak su mi u znak zahvalnosti obezbijedili vikend u Pragu. Ova kultura je nevjerovatna, i ja sam naprosto oduševljena svime što vidim. Unaprijedila sam svoje poznavanje njemačkog jezika nakon kratkog vremena. Iskreno mislim da je ovo najbolji način da upoznaš život u inostranstvu. Imala sam sreću da budem dio programa Au Pair Germany, i osjećam da želim da ostanem ovdje zauvijek! Hvala, Minuta!

Vanja Simanić (27)Au Pair u Njemačkoj

Želeo bih ovom prilikom od sveg srca da Vam se zahvalim za ovo sto ste učinili za mene. Prvi utisak u „Shangri-La“ hotelu i uslovi koje su obezbedili su zaista sjajni i mislim da sam deo velike i ozbiljne kompanije u kojoj može da se stvori karijera ili da to bude odskočna daska u stvaranju iste. Do Vas sam došao tako što je moja drugarica lajkovala stranicu Minuta do posla na Facebook-u. Meni je to delovalo interesantno, otvorio sam stranicu i video da imate ponude za Dubai i tako sam poslao prvi mail. Da mi je neko rekao da će mi jedan lajk na Facebooku pomoci da dođem do posla u Dubaiju, verovatno ne bih verovao. Želim Vam svu sreću u daljem radu i da pronađete još mnogo dobrih kandidata! Još jednom, VELIKO HVALA ZA SVE!!!

Predrag Isajlov (27)F&B Captain u hotelu „Shangri-La Dubai“

Posao na kruzeru je oduvijek bio moj san, a uskoro ću moći i da osjetim na svojoj koži kako je živjeti i raditi na brodu. Tim “Minuta do posla” je za mene skrojio CV po mojoj mjeri, optimizovao moj LinkedIn profil, pripremio me za intervju za posao i pružio mi kompletnu obuku za F&B sektor, kako bih bio potpuno spreman za moj novi radni angažman. Karijera na moru čeka na mene! Hvala, Minuta do posla!

Predrag Đinović (22)Korisnik paketa usluga "Career@Sea"

“Minuta do posla” je prva agencija sa kojom sam sarađivala, moje iskustvo je veoma pozitivno i saradnja odlična. Moja komunikacija sa Bojanom je bila fantastična – ona je veoma profesionalna, pouzdana i predana, i sve radi sa velikom strašću i željom da pomogne. Kao rezultat ove saradnje, imam odlično urađen CV, izrađen LinkedIn profil i znanje koje sam stekla kroz intervju koučing. Naučila sam mnogo toga, dobila konkretne savjete i postala svjesnija šta to treba da promijenim kod sebe kako bih bila kompetitivnija na tržištu rada. Od srca preporučujem agenciju Minuta svakome ko svoju karijeru shvata ozbiljno!

Božidarka Božović (26)Korisnica koučing paketa "Career Plus"
Copyright © 2018. MINUTA DO POSLA / All rights reserved.