Malta – Posao u restoranima i hotelima

Posao na Malti || 

Malta je ostrvo poznato po svojoj ekonomskoj stabilnosti, sa decenijama iskustva, naseljeno druželjubivim i inovativnim pojedincima. U poslednje vrijeme sve više mladih ljudi želi da istraži ovo mediteransko ostrvo sa blagom klimom – toplim ljetima i blagim zimama. A ko je jednom bio na Malti, uvijek poželi da se vrati.

Tako sam se i ja zaljubila u ovu predivnu zemlju, i odmah ostvarila kontakt sa provjerenim partnerima, koji su našim aplikantima omogućili program zapošljavanja na Malti.

Ovaj program je namenjen mladim ljudima poput tebe, koji su spremni da grade svoju karijeru u ugostiteljskoj i hotelskoj industriji, u poznatim restoranima, lounge barovima i hotelima širom ovog ostrva. Iskustva naših kandidata su do sada bila samo pozitivna, a moj srce puno! 🙂

Otvorene pozicije:

  • Konobari
  • Šankeri
  • Radnici u kuhinji (commis, demi chef de partie, chef de partie, sous chef…)
  • Restaurant Manager
  • F&B Manager

Moraš da znaš da su mnogi poslodavci spremni da obezbijede obroke na radnom mjestu, ali se očekuje da budeš spreman da sam snosiš sve ostale troškove (dobijanje radne dozvole, smještaj, avio kartu).

 

NAPOMENA: 

Ukoliko ne posjeduješ pasoš zemlje članice EU, moraš biti spreman da snosiš troškove izrade radne dozvole i vakcinacije. Više o procesu dobijanja radne dozvole opisano je na ovom linku.

 

Prijave za program zaposlenja kao i upite slati na office@minutadoposla.com sa naznakom “Za posao na Malti”

PRIJAVE SU OTVORENE TOKOM CIJELE GODINE !

———————————————————–

NOVO: Od 2018-te godine nudimo i mogućnost stručnog osposobljavanja u vidu ljetnje prakse na Malti za svršene srednjoškolce.

 

Za više informacija u vezi sa ljetnjom praksom  na Malti pošaljite upit na office@minutadoposla.com

 

NAMPOMENA

Potrebno je prijaviti se najmanje 2 mjeseca prije željenog datuma odlaska na ljetnju praksu.