fbpx

Vizija

Ja želim da osnažim mlade ljude da prepoznaju stazu koja ih vodi ka uspješnoj karijeri, kako bi mogli da ostvare svoje najveće snove i ostave jedinstven pečat na svijet koji ih okružuje.

Misija

Nema ništa ljepše nego kad radiš posao koji voliš! Moj zadatak je da te edukujem i podržim dok istražuješ sebe i svoje karijerne ciljeve, stičeš vrijedna iskustva, razvijaš se kao profesionalac i upravljaš svojim ličnim brendom u savremenom digitalnom svijetu u kom živimo!

I JA SAM NEKADA BILA NA TVOM MJESTU!

Sada pomažem mladim ljudima da shvate da je proces traženja posla mnogo više od pukog i nasumičnog prijavljivanja, i da nauče da donose odgovorne odluke po pitanju svoje karijere.

Bojana Perović

Svaka karijerna tranzicija je na svoj način izazovna i budi pregršt emocija sa kojima nekada ne znamo da se izborimo sami.

Moja misija je da učinim svoje uluge karijernog koučinga dostupnim svima kojima je cilj pronalaženje idealnog karijernog puta. Ono što mene razlikuje od drugih koučeva koji se bave karijerom jeste sposobnost da se vrlo brzo “stavim u tvoju kožu” i sagledam situaciju iz drugog ugla, slušajući i učeći pritom o tvojim najvećim strahovima, samo-sabotaži i ostalim temeljnim uvjerenjima koja ograničavaju i sputavaju tvoj uspjeh! Zajedno sa tobom otkrivam najveće izazove sa kojima se suočavaš, zahvaljujući čemu mogu da ti ponudim korisne savjete iz realne perspektive kako bih ti pomogla da prevaziđeš bilo kakvu barijeru sa kojom se susrećeš u karijeri!

Od svoje 18-te godine, kada sam prvi put napustila svoje „rodno gnijezdo“, upoznavanje sa novim ljudima, kulturama i jezicima, umrežavanje i timski rad za mene postaju duševna hrana. Putovala sam, čitala, istraživala i stvarala nova poznanstva. Zahvaljujući velikom broju konekcija, uspješno sam pomagala drugim ljudima da se zaposle i da ostvare svoj san, a onda sam jednog dana shvatila:

JA TO ŽELIM DA RADIM DO KRAJA SVOG ŽIVOTA.

Ja sam Bojana Perović, osnivač i izvršni direktor agencije Minuta Consulting.

Kao eksterni saradnik agencija za zapošljavanje iz inostranstva stekla sam obimna znanja o tome šta je to što poslodavci traže kod kandidata, šta vole da vide u CV-u, na koji način se oglašavaju, ko su idealni kandidati, šta vole da čuju prilikom intervjua… Sada, ta znanja koristim da bih pomogla drugima u pronalaženju posla. I, moram priznati, osjećaj je divan!

Brend “Minuta do posla” veoma brzo je postao prepoznatljiv, a mladi ljudi iz Crne Gore i regiona počeli su da nam ukazuju svoje povjerenje. Od oktobra 2017-te godine Minuta posluje pod krovom IPC Tehnopolis, gdje su njene vrijednosti, vizija, misija i sama ideja prepoznati kao interesantni, zahvaljujući čemu je dobila infrastrukturnu podršku Tehnopolisovog biznis inkubatora.

Moj moto glasi: Karijera koja obećava započinje odlukom da investiraš u sebe.

Ja sam tu odluku davno donijela. A ti?

Email: office@minutadoposla.com

Copyright © 2018. MINUTA DO POSLA / All rights reserved.