fbpx

NAŠE USLUGE

DRUGI SU REKLI…

Kao nekom ko je redovan čitalac postova na Minuta do posla Instagram stranici i bloga #kafasaregruterom, Bojana je bila logičan izbor kada mi je zatrebao novi CV. Naša komunikacija rezultirala je upečatljivim, interesantanim, razumljivim i konkretnim CV-em. Bez da smo se “uživo” upoznale, Bojana je uspjela da prezentuje moje sposobnosti i iskustva u novom svijetlu, čak i za mene, ali i učini moj CV atraktivnim za različite poslove. Priznaću i da je njen pristup mom CV-u imao veoma pozitivan uticaj na moje samopouzdanje.

Ta saradnja mi je bila dodatni motiv da u oktobru prisustvujem Bojaninoj Linkedin radionici u Kotoru. Za tih šest sati Bojana je potpuno demistifikovala misteriju Linkedin-a, naučila nas o benefitima i prilikama koje nudi ova poslovna socijalna mreža, uz to i kako izbjeći one najčešće greške. U svom šarmantnom i duhovitom stilu, Bojana nas je naučila vještini kako da bude proaktivni korisnici Linkedin-a. Nezavisno od toga zašto se odlučite angažovati Minuta Consulting, budite sigurni da ćete raditi sa visoko sposobim, motivisanim, posvećenim i proaktivnim profesionalnim konsultantima.

Kristina SestakThe Wandering Psychologist blog https://lutajucipsiholog.com/

Zaista sam prezadovoljna Linkedin coaching-om, pogotovo time sto je hio u potpunosti personalizovan i prilagodjen mojim potrebama. Mnogo mi je jasnije kako LinkedIn funkcionise i imam jasniji plan u glavi za dalje. Cista desetka od mene! 😊

Olivera MatovićCEO @ English For Successhttps://english-forsuccess.com/

Izuzetno cijenim rad ove agencije, s obzirom da sam i ranije imala iskustva sa drugim agencijama za zapošljavanje ali čitav proces je bio mnogo teži zbog neodgovornosti njihovih zaposlenih. Ovdje je sasvim suprotno jer je tim Minute do posla veoma brz, efikasan i prijateljski nastrojen. Nisam doživjela nikakve neprijatnosti i uvijek mi je ukazana pomoć. Preporučujem je svakome ko želi kvalitetnu uslugu i dobar posao.

Zorka IvovićStudentkinja / Korisnica programa Work&Travel Germany

Vjerujem da se svako od nas novim i korisnim saznanjima uvijek posebno obraduje, ma šta to bilo. Utisak zadovoljstva na mene je posebno ostavilo poznanstvo sa radom gospođe Bojane Perović i njene magične agencije „Minuta do posla“. Sasvim slučajno sam saznao za Bojanu i posao koji obavlja, i to posredstvom starijeg brata koji je imao priliku da prisustvuje jednoj njenoj radionici. Zainteresovan njegovim iskustvom, odmah sam otkrio i fenomenalni blog „Minute do posla“ koji mi je i dan-danas od velike pomoći kada je u pitanju posao i zaposlenje. Saradnja sa Bojanom mi je donijela CV u jednom sjajnom ruhu kakav nijesam mogao ni da zamislim. Uzgred, njeni savjeti za razvoj karijere će mi uvijek biti dragocjeni. Siguran sam da ćemo i u budućnosti sarađivati, a Bojani i njenom timu želim puno uspjeha i sreće u daljem radu jer oni samo najbolje i zaslužuju. Hvala za sve!

Darko ŠćepanovićDiplomirani pravnik

Uprkos oprezu zbog korona virusa, program Minuta do posla mi je omogućio sticanje novih iskustava i upoznavanje novih ljudi u Njemačkoj kroz program Work & Travel Germany. U takvoj situaciji izlazak iz zone komfora nudi bolje šanse i nove uvide, predstavlja šansu za bolju zaradu, učenje jezika, susret sa drugačijom kulturom… Posebnu zahvalnost dugujem Ivani i Bojani: vaš način razmišljanja, razumjevanje i ohrabrivanje za mene je od velike vrijednosti i vaš naporan rad i predanost poslu zaista su mi pomogli.  Iskreno se zahvaljujem na vašoj usluzi, nivou detalja i odgovornosti koju ste mi pružili kao i na načinu poslovanja. Preporučujem vaše usluge! Ne mogu biti zadovoljnija vašim radom i radujem se nastavku ove veze.

Jasmina MaksutiStudentkinja / Korisnica programa Work&Travel Germany
Copyright © 2018. MINUTA DO POSLA / All rights reserved.