U SARADNJI SA RENOMIRANIM AGENCIJAMA I POSLODAVCIMA IZ INOSTRANSTVA, MINUTA DO POSLA TI NUDI PRILIKU DA PRONAĐEŠ SVOJ PRVI POSAO U INOSTRANSTVU!

DA BI SE PRIJAVILA ZA POSAO U INOSTRANSTVU, POTREBNO JE DA PROĐEŠ KROZ TEMELJNU PRIPREMU NAŠIH REGRUTERA, KAKO BI SE NA RAZGOVORU ZA POSAO PREDSTAVILA U PRAVOM SVIJETLU I DALA PRAVE ODGOVORE KOJI GARANTUJU PROLAZ!

DOBRA PRIPREMA ZA RAZGOVOR ZA POSAO U INOSTRANSTVU JE POLA ODRAĐENOG POSLA!

PRIPREMA OBUHVATA:

☞ aplikaciju za posao u inostranstvu i unos u našu bazu kandidata

☞ analizu CV-a i motivacionog pisma, i predloge za unapređenje

☞ role-play simulaciju razgovora za posao

☞ obuku o tome kako da se predstaviš na najbolji način

☞ PDF dokument sa najčešće postavljanim pitanjima

☞ administrativnu podršku

☞ mentorsku email podršku

ŠTA NUDIMO?

✶ ATRAKTIVNE DESTINACIJE
✶ RAD U INTERNACIONALNIM KOMPANIJAMA
✶ NEZABORAVNO ISKUSTVO

POSAO U INOSTRANSTVU TI NIKAD NIJE BIO BLIŽI!!!

posao, u, inostranstvu

DRUGI SU REKLI…

Kao i u svakom novom poslu, na početku je uvijek najteže. Tih prvih dvadesetak dana su mi trajali kao godina, ali je vremenom sve postajalo mnogo lakše. Komunikacija sa kolegama je bila sve bolja, a šef je bio dostupan i voljan da pomogne u bilo kom trenutku. Imali smo super smještaj, kao i hranu, i dosta slobodnog vremena. Radila sam punom parom, ali to je bilo za očekivati s obzirom da je u pitanju sezonski posao. Bilo je dana kada je bilo teško, dolazilo je do nesporazuma ili sam ponekad gubila volju da radim, ali sam se vrlo brzo vraćala na pravi put i uspijevala da se motivišem. Za mene je “Working Holiday in Germany” program bilo sjajno iskustvo: poboljšala sam svoje znanje njemačkog jezika, upoznala nove ljude, novu kulturu, zaradila dovoljno novca, i stekla dobre radne navike. Sigurno ću biti dio ovog programa i naredne sezone!

Ljeposava GagovićKorisnica programa "Work & Travel"

Želeo bih ovom prilikom od sveg srca da Vam se zahvalim za ovo sto ste učinili za mene. Prvi utisak u „Shangri-La“ hotelu i uslovi koje su obezbedili su zaista sjajni i mislim da sam deo velike i ozbiljne kompanije u kojoj može da se stvori karijera ili da to bude odskočna daska u stvaranju iste. Do Vas sam došao tako što je moja drugarica lajkovala stranicu Minuta do posla na Facebook-u. Meni je to delovalo interesantno, otvorio sam stranicu i video da imate ponude za Dubai i tako sam poslao prvi mail. Da mi je neko rekao da će mi jedan lajk na Facebooku pomoci da dođem do posla u Dubaiju, verovatno ne bih verovao. Želim Vam svu sreću u daljem radu i da pronađete još mnogo dobrih kandidata! Još jednom, VELIKO HVALA ZA SVE!!!

Predrag IsajlovKorisnik programa zapošljavanja na Bliskom Istoku
Copyright © 2018. MINUTA DO POSLA / All rights reserved.