posao,u,italiji

Posao u Italiji || Njegovateljice

Ukoliko imate 35-55 godina, poznajete italijanski jezik na osnovnom nivou, i imate iskustva u radu sa starima, možemo da Vam ponudimo posao u Italiji kao njegovateljica!

 

“Briga jedne osobe za drugu predstavlja najveću vrijednost života”.

Jim Rohn

Kompanija Assistiamo Group iz Italije sarađuje sa velikim brojem porodica širom Italije, od kojih su neke i veoma poznate imućne italijanske porodice. Tim porodicama trebaju osobe od povjerenja, koje će pomoći njihovim najstarijim članovima, i biti uz njih kada su im najpotrebniji.

Porodice su spremne da ponude kandidatima:

  • smještaj,
  • hranu,
  • SIM karticu i
  • platu u rasponu od 650-750€.

Putne troškove do Italije u većini slučajeva snose kandidatkinje.

Minimum trajanja angažmana (turnus) je mjesec dana, a maksimum 3 mjeseca, nakon čega se kandidatkinja vraće u matičnu zemlju. Aplikacije su otvorene za lica sa teritorije Crne Gore, Bosne i Hercegovine, i Srbije.

NAPOMENA: Za kandidatkinje iz Crne Gore, koje ne poznaju italijanski jezik, biće obezbijeđen mini-kurs jezika u Bariju, po njihovom dolasku, u trajanju od nedelju dana. Tokom trajanja obuke, njegovateljice će imati obezbijeđen smještaj, hranu i ostale neophodne uslove za neometan život i rad. Po završetku kursa, njegovateljice će biti raspoređene po porodicama.

Popunite formular ispod i aplicirajte ONLINE ili pošaljite svoj CV na office@minutadoposla.com

 

Ukoliko ne znate kako da napravite CV koji privlači pažnju, kontaktirajte nas!

Prijavi se

Polja sa (*) su obavezna.